TAEKWONDO MUDOJANG

Laak & Ypenburg

 

SOCIAL MEDIA

 
 
 
 
 
 

VOORJAARSVAKANTIE


Op maandag 19 en donderdag 22 februari zijn er geen Taekwondo lessen in locatie Laak, wil je trainen dan ben je van harte welkom om te trainen in locatie Ypenburg op dinsdag 20 februari om 17.00 uur en vrijdag 23 februari om 18.00 uur (1e groep) en 19.00 (2e groep).


Vragen? Stuur een WhatsApp bericht naar 0620776291

-
Team Mudojang
 
 
 
 

Haagse Vechtsport Collectief

-

Taekwondo Mudojang is onderdeel van het Haags Vechtsport Collectief (HVC) en mag met trots de Label Veilig en Verantwoord Vechtsporten dragen als eerste Taekwondoschool in Den Haag. Op 23 december 2023 zal de Haagse vechtsportdag worden georganiseerd en wij zijn erbij! Binnenkort meer info hierover.

-
Team Mudojang
 
 
 
 

CLUBTOERNOOI

-
Medio april 2024 Ypenburg
-

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht naar 0620776291

-
Team Mudojang
 
 
 
 

CLUBEXAMENS DECEMBER 2024

-

Donderdag 27 juni (Laak)

Vrijdag 28 juni (Ypenburg)

-

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht naar 0620776291

-
Team Mudojang
 
 
 
 
 
 

CLUBTOERNOOI LAAK

-
Op maandag 13 maart in Laak een mooi clubtoernooi gehouden, iedereen ervaring rijker !
-

Hieronder een video impressie !

 

GEUPEXAMENS

-
Op donderdag 26 (Laak) en vrijdag 27 januari (Ypenburg) vonden de halfjaarlijkse clubexamens plaats.
-

ALLE GESLAAGDEN GEFELICITEERD !

-
Team Mudojang
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EERSTE LABEL VOOR TAEKWONDOCLUB IN DEN HAAG


Taekwondo Mudojang uit Den Haag heeft het label Veilig en Verantwoord Vechtsporten van het NIVM weten te bemachtigen. De eigenaar Abdel Hakim Taheri kreeg het keurmerk gisteren persoonlijk uitgereikt van het NIVM in de persoon van verenigingsondersteuner Tjalling van der Zee. Stichting Teakwondo Mudojang maakt actief deel uit van het kwaliteitscertificeringstraject ‘Open en vitale Vechtsportclubs’ van de gemeente Den Haag en is daarmee de eerste Haagse taekwondo club die het label in ontvangst heeft mogen nemen. Een leuke verrassing voor de club tijdens de laatste examens. Erg goed gedaan en van harte met deze mooie prestatie!
 

LAAK

 

YPENBURG

THE PLACE 2 BE

Taekwondo Mudojang verzorgd sinds 2007 lessen in Den Haag en omgeving. Op locatie Laak geven wij Taekwondo lessen op de maandagen en donderdagen en op locatie Ypenburg op de dinsdagen en vrijdagen.

Kom gerust langs en neem een gratis proefles.

Wie weet tot ziens bij Taekwondo Mudojang

The Place 2 Be Alive & Kicking 😉

 

TRAINING

👍 Taekwondoschool voor zelfverdediging, zelfbeheersing en zelfontwikkeling.

👍 Training voor jong en oud, voor mentale en fysieke weerbaarheid

👍 Aandacht voor respect, discipline, volharding, veerkracht en focus.

 
 
 

WORKSHOP

Voor scholen, bedrijven en maatschappelijke instellingen verzorgen wij ook workshop en clinics, vraag een vrijblijvend offerte aan via contactformulier.

👍 Workshop Taekwondo

👍 Workshop Respons op scholen (beheersing agressie en geweld)

👍 Workshop zelfverdediging

👍 Workshop weerbaarheid (fysiek & mentaal)

👍 Workshop/ Clinic op maat




 
 

Kyorugi - Sparren

Sparren is een belangrijk onderdeel in Taekwondo. Het is een vast onderdeel van de training, het is ook een examenonderdeel. Je kan aan wedstrijden deelnemen op verschillende niveaus: lokaal, nationaal (NK) en iternationeel (EK, WK, OS).

Poomse - Stijlvorm

Poomse is ook een belangrijk onderdeel in Taekwondo. Het is een vast onderdeel van de training, het is zelfs het belangrijkste onderdeel van het examen. Je kan aan wedstrijden deelnemen op verschillende niveaus: lokaal, nationaal (NK) en internationaal (EK, WK).

 
 
Ooievaarspas

Gemeente Den Haag

Ben je in het bezit van een Ooievaarspas? Je kan in aanmerking komen voor korting op contributie. Kinderen tot 18 jaar krijgen 100% korting, 18 jaar of ouder 50% korting op contributie. Meer informatie kijk op website van ooievaarspas.nl.

 
Leergeld

Leergeld Den Haag

Ben je tussen de 4 en 18 jaar en heb je recht op een Ooievaarspas? Dan kun je via Leergeld Den Haag een aanvraag indienen voor Taekwondo pak en beschermers. Meer informatie over de aanvraag kijk op de website leergelddenhaag.nl.

 
Den Haag

Gemeente Den Haag

De samenwerking met gemeente Den Haag via Preventie programma ‘Do Den Haag. Inzet op het vergroten van de mentale weerbaarheid van Haagse jeugd. Een integrale aanpak staat hierbij centraal met ondersteuning vanuit WSDH en NIVM. Taekwondo Mudojang is gecertificeerde en onderdeel van het Haagse Vechtsport Collectief.


 
 
 
Lid worden

Wil je lid worden van Taekwondo Mudojang? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Voordat je lid mag worden is het volgen van een proefles aan te raden.

 
Lidmaatschap

Lidmaatschap van Taekwondo Mudojang kent 2 vormen; jaarcontributie en maandcontributie. Contributie tarieven kun je opvragen via het contactformulier.

 
Trainers

Taekwondo lessen staan onder leiding van Rijks gediplomeerde hoofdtrainer Abdelhakim Taheri (5e dan). De lessen worden begeleidt door assistent-trainers: Tarik, Shiven, Jussif en Salim.

 
 
 

CONTACTGEGEVENS

Taekwondo Mudojang

Telefoon: 0620776291

Email: info@mudojang.nl

KvK: 52039951


LIDMAATSCHAP

Taekwondo Bond Nederland

Chang Moo Kwan Netherlands


BEZOEKADRES

Laak: Jan van Beersstraat 69 - HVV Laakkwartier

Ypenburg: Oeverwallaan 130 - Buurthuis de YP



CONTACTFORMULIER

Velden met een * zijn verplicht